SIN NOSI OGROMNU ZMIJU OKO VRATA Marija Karan proslavila sinu sedmi rođendan, tu je i njen bivši muž, a evo kako je sve izgledalo (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Naime, Marija je nasledniku napravila gala proslavu na kojoj se pojavio njegov otac i njen bivši muž Džoel Lubin.

Glumica se i ta kako potrudila oko dekoracije, baloni su bili svuda, ogromna torta za naslednika, a svima su zapale za oko fotografije koje je objavila Marija, a na kojima se vidi njen sin kako drži zmiju oko vrata, a onda i orla.

Podsetimo, Marija se 2014. godine udala za američkog agentom i producenta Džoela Lubina sa kojim je dobila sina Marka Lea.

Marija i Džoel venčali su se u crkvi Ružici u maju 2014, u krugu porodice i najbližih prijatelja, među kojima se izdvajao britanski superstar Rejf Fajns, kome je pripala čast da kumuje. Idiličan dom stvorili su u Los Anđelesu, u kući na Sanset strip bulevaru, koju su kupili od Džejsona Stejtmana.

Mada nije uspela da postane deo američkih blokbastera, lepa glumica našla je svoje mesto među holivudskom elitom. Zahvaljujući Džoelovoj profesiji, sa brojnim filmskim zvezdama postali su kućni prijatelji, a često smo ih viđali i na crvenom tepihu mondenskih festivala.

OVAJ TRENUTAK NIKADA NEĆE ZABORAVITI Saša Matić se prisetio anegdote sa početka karijere, to mu je promenilo život

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading