SLIČNOST JE NEVEROVATNA Saru Jo uporedili sa poznatom glumicom, njen dečko ne krije oduševljenje (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo dobila je komplimente da likom i te kako podseća na glumicu Ursulu Kobrero, koju su široke narodne mase obožavale da gledaju u španskom serijskom ostvarenju „La casa de papel”, gde tumači ulogu pljačkašice Tokio. 

Naime, jedna obožavateljka je podelila fotografiju uporedivši pevačicu i glumicu, ističući da je Sara podseća na Ursulu, a naročito zbog nove frizure Jovanovićeve. Na prvu i jeste tako. Ugao iz kog su se fotografisale, govori da su identične. Obe imaju šiške, frizuru na paž, nos, usne - sve je gotovo isto.

Inače, oni koji su gledali „La casa de papel”, možda se i ne bi složili sa ovakvim poređenjem, budući da Tokio u seriji ima drugačiju frizuru, ali je svakako neminovno da na prikazanoj fotografiji Sara nedoljivo podseća na Ursulu, zbog frizure, crta lica, nosa, očiju, a imaju i isti oblik obrva. 

Jovanovićeva je pomenuti Instagram stori podelila, ističući da se njenom dečku, plesaču Žigi Sotlaru ovo poređenje i te kako dopada.

RADA MANOJLOVIĆ NE MOŽE VIŠE DA ČUTI O MITU ZVEZDAMA GRANDA Razvezala jezik o Snežani Đurišić, pa šokirala "Zbog njenog Vanje je moja baba primljena u urgentni"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading