VODITELJKA SLAGALICE SKINULA GIPS Kristina je doživela pakao na zimovanju, a sada se vratila bolja i jača nego ikada (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Kristina Radenković na skijanju je doživela nezgodu kada je polomila obe ruke, a sada je otkrila kako je prošla kroz sve to i kako je uspela tako brzo da se vrati poslu.

VODITELJKA SLAGALICE SKINULA GIPS Kristina je doživela pakao na zimovanju, a sada se vratila bolja i jača nego ikada (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram priznati da je bilo i meni pošto do sada nikad nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla sam na ledenu ploču na delu staze na kom se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Proklizala sam i zbog premora počela da gubim ravnotežu. Kad sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom priliko su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu, da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu, ništa od ovoga se ne bi desilo.

Voditeljka se uspešno oporavila, te je na svom Instagram nalogu okačila fotografiju bez gipsa, gde se jasno vidi da se vratila starom životu i životnim navikama.

Voditeljka je zablistala posle nezgode koju je preživela, a pozitivni komentari su samo pljuštali ispod fotografija.

UGASILA SE VELIKA LJUBAV ŽELJKA JOKSIMOVIĆA "Priča se da sam demorila stan i da sam u depresiji"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading