RAŠA ODLAZI, GOCA NEMOĆNA DA BILO ŠTA PREDUZME Njegova odluka je jasna, kraj je!
FOTO: Alo Nenad Vujanović

U septembru 2015. godine po prvi put pred matičarem i u prisustvu kumova sklopljen je brak Goce Tržan i Raše Novakovića. Venčanje je odmah potom ispraćeno raskošnom proslavom kojoj je prisustvovao veliki broj prijatelja pevačice i muzičara, koji su svi jednoglasno mladencima poželeli dug zajednički život i slogu.

Brak Goce Tržan i Raše Novakovića, već osam godina je kao reklama za srećnu porodicu. Retki su ljudi koji imaju priliku da na taj način podele ljubav kako to pop zvezda i njen izabranik čine. Svakodnevno jedno drugo raduju, ispomažu se, brinu, dok je istovremeno u njihovom odnosu prisutna neizmerna ljubav, strast, ali i poštovanje i poverenje.

Onima koji dobro poznaju Rašu pomenuto stanje nije čudno, naprotiv, iako dosta mlađi od svoje supruge po stepenu zrelosti daleko je ispred svoje generacije. Muškarac je kakav se danas retko viđa, prodoran, vredan, zaštitnički nastojen prema svojoj porodici, ali i džentlmen, što je Goca na vreme prepoznala i zaljubila se. Takvo ponašanje Radomir je nasledio od oca, koji ga je još kao malog učio disciplini zaštitnika i domaćina.

Ukoliko bi se odsluženje vojnog roka uvelo kao obavezno i on, kao vrlo mlad još uvek, lično bi morao da se priključi redovima, što Goci i njenoj ćerki Leni nimalo ne bi bilo prijatno. Uprkos svemu, Raša ima jasan stav i nepokolebljiv je. Videćemo da li je Raša zaista spreman da napusti porodicu i priključi se vojsci.

"GRADONAČELNIK NIJE SAM U TOME, SVE ĆE SE RAZOTKRITI" Keba van sebe nakon zabrane srpskih pevača u Hrvatskoj, rešio da se obračuna sa njima i napravi haos

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading