OGLASILA SE BIVŠA VERENICA Nakon vesti da je Sofra našao novu ljubav, oglasila se voditeljka i otkrila kako se oseća
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najtraženijih harmonikaša na našim prostorima Aca Sofronijević je posle raskida veridbe sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk otpočeo novu ljubavnu romansu sa jednom doktorom.

Sofra nije krio lepe vesti, ali detalje emotivnog života je ipak želeo da sačuva za sebe.

- Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome - istakao je Aca za naš portal, potvrđujući da je veoma srećan u vezi.

Povodom ove situacije, oglasila se i Sofrina bivša verenica.

- Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijac da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo - poručila je Sanja za medije.

Bez obzira na to što su Sanja i Aleksandar raskinuli, po svemu sudeći, bivši par je ostao u korektnim odnosima, te se još uvek prate na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, nakon raskida veridbe sa Grandovom voditeljkom Sanjom Ćulibrk, Sofra je otkrio kako se nosi sa tim.

- Mislim da nije teško, nama je bilo super dok je trajalo, ali došli smo do jedne tačke posle koje nismo mogli da nastavimo dalje. Posle nekog vremena nastanu razlike koje nisu mogle da se pomire, morali smo to da prekinemo, žao mi je, život ide dalje i mislim da je tako bolje i za jedno i za drugo - rekao je tada Sofronijević. 

SKANDAL TRESE REGION I gradonačelnik Osijeka zabranio srpske pevače, organizatori uzvratili udarac: Hrvati otkidaju na cajkama!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading