Igor i Teodora
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Domaći mediji već neko vreme bruje o vezi Igora Kojića sa mladom i lepom glumicom Teodorom Bjelicom, koja je sada opisala kako bi volela da njena svadba izgleda.

- Ko kaže da ja imam partnera? Pisalo se svašta, ja ništa ne govorim. Reći ću vam kad se budem udavala jednog dana, tad će se znati. Moj muž će se znati, na ovo ostalo nemam komentar. Ja sam generalno srećna - izjavila je Bjelica, pa dodala:

 

 

-Najviše bih volela da se udam na plaži, na pamet mi padaju i neki divlji konji. Ali dobro to je teže izvodljivo. Samo da mi mladoženja ne bude konj, a sve ostalo ćemo lako. Više naginjem ka nekoj intimnijoj proslavi. To mi je dan za nas dvoje, da podelimo tu sreću. Na svakoj svadbi na kojoj sam bila, gde je bilo na primer 500 zvanica, mlada se tu najmanje provela. Nikad se ne zna, ne znam da li ću od medija kriti detalje svog venčanja.

Teodora je onda odgovorila i da li priželjkuje uskoro da se uda.

- To da li će do svadbe uskoro doći, to je sve do boga kako on odredi. Dobro naravno, imamo sada i te neke fine godine, stabilna sam i zrela sam, tako da, ako se desi što da ne. Nijedan bidermajer do sada nisam uhvatila. Uvek se nekako nađem za šankom, pijem piće - istakla je Teodora Bjelica za "Blic".

RASKINULA PRE MESEC DANA, PA SE UDALA Pevačica zasijala u belom, pa otkrila ko je momak koji je osvojio njeno srce

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading