OTKRILI POL BEBE Zbog ljubavi prema našem glumcu je napustila Španiju, imali su platonsku ljubav, a sada postaju roditelji (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Uroš Jovčić i njegova supruga,  Dženi Martin, uskoro će postati roditelji, a sada su njih dvoje na svom Instagram profilu podelili sa pratiocima kojeg je pola njihova beba.

Naime, njih dvoje uskoro će postati roditelji dečaka, a svoje iznenađenje i sreću tim povodom nisu krili.

 

 

- Koliko se radujemo - napisala je lepa Špankinja uz snimak na kojem se vidi kako saznaju lepe vesti.

U komentarina na njenom Instagramu odmah su počele da se nižu čestitke.

Da podsetimo, Uroš Jovčić je najpoznatiji po ulozi u filmu "Montevideo". Tokom snimanja ovog ostvarenja, na Tenerifima je upoznao upravo Dženi, koja je tada imala samo 15 godina, a on 21. Odmah je znao da je Dženi ona prava, kako je u više navrata javno isticao. Ljubav im je u početku bila platonska, da bi potom otpočeli romansu, a ona se zbog njega preselila u srpsku prestonicu.

- Iako sve razumem dok ga slušam, ne usuđujem se da govorim srpski, posebno ne javno. Strah me je da ne pogrešim i stalno pričam u nominativu, jer još nisam savladala padeže, koji su, kao i cela srpska gramatika, baš teški. Sa Urošem, naravno, razgovaram i na srpskom - rekla je u jednom intervjuu za "Gloriju".

- Iako sam godinama živela u Madridu, ne pamtim da sam videla življi grad od Beograda. On je zaista nešto posebno, što potvrđuju i moji prijatelji iz Španije koji su nam dolazili u goste. Kad stigneš u Beograd, on te nekako odmah zgrabi, teško mu je odoleti. Hrana je neverovatno ukusna, ali ipak do sada nisam probala da napravim neki od vaših specijaliteta - iskrena je bila Uroševa izabranica.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading