"BOLE ME KOSTI OD CAJKI" Nakon pijanog gradonačelnika i predsednik Hrvatske ponizio naše pevače, sramna izjava zgrozila javnost!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

On je dao svoj sud i tom prilikom je za hrvatske medije istakao da pola HDZ-a sluša tu muziku.

- To se iz ljubavi naziva cajkama. Od srca. Ja ne volim tu muziku, nikad je nisam podnosio. Bole me kosti od te muzike, ali ne bi zabranio da slušaju ako žele. Odluka je to gradonačelnika. Ja većinu stvari ne bih zabranjivao. Cajke treba suzbiti svim legalnim sredstvima, ja bih im dao da pevaju, pola HDZ-a to sluša - rekao je Milanović, prenose hrvatski mediji.

Podsetimo, pevačica Ana Bekuta se tim povodom oglasila, a nakon što je on izjavio za Srbe da su "smeće", ona mu je uzvratila istom merom.

- U Istri sam u poslednjih 40 godina letovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najlepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelep, svi moji domaćini su bili neverovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio - počela je Bekuta i dodala:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vesti da im dam jedan savet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku - poručila je.

"KREVET BUDE NERASPREMLJEN PET DANA, SVUDA SU ČARAPE" Konstrakta progovorila o roditeljstvu pa šokirala priznanjem: Nisam tu nešto postigla

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading