OGLASIO SE BOSANAC Nakon što je Dušan izneo niz otpužbi na njegov račun, Stojković progovorio o aferi mito koja drma Grand
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Naime, on je rekao kako je pre prijavljivanja za takmičenje navodno čuo da je Bosanac tražio pare svom kandidatu prošle godine.

Pomenuti kandidat Nikola Đorđević, poznatiji kao Džimi, oglasio se momentalno te demantovao ove Vukadinovićeve reči, a sada se oglasio i Bosanac.

- Momak je budala, ne obazirem se na takve stvari i sve su to neistine. Nema potrebe ni bilo šta dalje komentarisati - rekao je Bosanac za "Telegraf".

OGLASIO SE BOSANAC Nakon što je Dušan izneo niz otpužbi na njegov račun, Stojković progovorio o aferi mito koja drma Grand

Alo

 

- Nismo se čuli, mi iz žirija, niti sam bilo šta pokretao kada je ta tema u pitanju. Saša Popović je sve rekao, a uostalom i Nikola je demantovao ove navode što dovoljno govori o svemu - bio je iskren Stojković.

Podsetimo, sve je počelo kada je majka Dušana Vukadinovića optužila članicu žirija, pevačicu Snežanu Đurišić, da je tražila od njih novac kako bi njen sin prošao u dalji krug takmičenja.

ODREŠIO KESU Sloba Radanović kupio Jeleni sat od 7.500 evra,, poruka koju je ugravirao ostavlja bez teksta! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading