OTKRILA PRAVU ISTINU Nakon glasina da je zamrzla jajne ćelije, oglasila se Ljupka Stević i još jednom šokirala javnost
Foto: Youtube/Printscreen

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest o tome da je pevačica Ljupka Stević u poodmaklim tridesetim godinama rešila da zamrzne jajne ćelije, budući da još nije našla adekvatnog partnera kojem bi rodila decu. Tim povodom se pevačica oglasila i istakla da ovakvim nagađanjima nema mesta.

- To je totalna izmišljotina i glupost. Vrlo me je iznerviralo i uznemirilo to što sam pročitala. Nije tačno da sam se odlučila na zamrzavanje jajih ćelija. Nemam ništa protiv toga da devojke koje planiraju u nekim dvadesetim da rađaju decu u kasnim tridesetim to urade, ali ja o tome ne razmišljam, zaista. Nikad nisam krila da želim da se jednog dana, Bože zdravlja, ostvarim u ulozi majke, ali glasinama o zamrzavanju jajnih ćelija u ovom momentu zaista nema mesta - rekla je Ljupka i progovorila o svom trenutnom emotivnom statusu, pa jednom izjavom zaintrigirala javnost.

OTKRILA PRAVU ISTINU Nakon glasina da je zamrzla jajne ćelije, oglasila se Ljupka Stević i još jednom šokirala javnost

Printsc Pink

 

- To sve zanima, ali ja ne želim ništa konkretno na tu temu da otkrivam. Reći ću samo da je stanje na terenu neutvrđeno, za sada. Uživam u životu i ne opterećujem se - poručila je pevačica.

"PLAČEM SVAKOG DANA" Slađa progovorila o prvom susretu sa Cecom i sukobu sa jednom koleginicom: Zauvek ću pamtiti šta mi je tada rekla!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading