NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA KONCERT TEE TAIROVIĆ NA TAŠU!  Ulaznice se prodaju neverovatnom brzinom
Foto: Promo/promo

Tea Tairović, jedna od najtraženijih i najangažovanijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, zakazala je spektakl za 17. jun na beogradskom Tašmajdanu!

Neprikosnovena kraljica scene, poznata po atraktivnom izgledu i neponovljivim nastupima, poslednjih godina suvereno vlada domaćom estradom, a njeni hitovi, poput “Dva i dva”, “Balkanija”, “Dubai”, “Na jednu noć” i “Boi boi” osvajaju trendinge na striming platformama, beležeći milionske preglede!

Sa čitavom armijom vernih fanova koji prate svaki njen korak, Tea važi za jednu od retkih pevačica čiji su koncerti prodati mesecima unapred, a taj trend se i ovog puta nastavlja!

Naime, ulaznice za beogradski koncert, iako su praktično tek stavljene u prodaju, prodaju se neverovatnom brzinom! Veliki broj obožavalaca već su obezbedili svoje mesto, a ulaznice se mogu nabaviti putem sajta EFINITY.RS , putem besplatne aplikacije e_Finity, kao i na prodajnim mestima na blagajni Štark Arene i TC Rajićeva ( sprat I ).

Nema sumnje da ce se u junu oriti Balkan, kada će hiljade grla zajedno sa Teom pevati njene najveće hitove, te da će to, bez sumnje, biti kruna njene dosadašnje karijere i nastup o kom će se dugo pričati!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading