"STRELJALA ME JE POGLEDOM, BOGDAN MI SE IZVINJAVAO" Zorannah raskrinkala Baku Praseta i njegovu devojku, otkrila detalje o njima koje niko nije znao i šokirala sve
Foto: Alo/Printscreen

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah u svom lajvu žestoko je oplela po jutjuberu Baki Prasetu i njegovoj devojci Anji Bla.

Naime, Jovanovićevu su pitali da prokomentariše svoj odnos sa Bogdanovom devojkom, što je blogerka iskoristila i otkrila neke nepoznate detalje.

- Streljala me je pogledom i mogu da vam pokažem Bogdanove poruke gde mi se izvinjavao dva dana zbog toga. Bila je užasno neprijatna situacija, nisam ja to izmislila - započela je ona.

Printscreen

 

- Vi kao da ne znate kojim rečnikom oni komuniciraju i šta sve Bogdan kaže za svoju devojku, to na jedno uvo uđe, a na drugo izađe - istakla je Zorannah.

Mnogi fanovi koji su se u tom trenutku zatekli na njihovom lajvu bili su šokirani budući da nikada o ovome ovako javno nije pričala. Inače, Jovanovićevu su svojevremeno povezivali sa jutjuberom, a ona je tada pričala da su samo prijatelji.

Baka Prase

Printscreen

 

Takođe, jednom prilikom bila je na večeri sa Bakom i Anjom Bla, i tada je isto negativno prokomentarisala Bogdanovu devojku.

- Na večeri je bio level neprijatnosti, ne mogu da vam objasnim... Ali hajde, kao, nećemo o tome - rekla je Zorana, dok je se po izrazu lica videlo da joj zaista nije prijao izlazak sa njima.

TRAGIČNA ŽIVOTNA PRIČA NAŠEG GLUMCA Završio život u bedi i siromaštvu, trudna devojka mu umrla u rukama, ali to nije sve...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading