ESTRADA ĆE DA STREPI! Saša Mirković bez dlake na jeziku "Mora da se stane na put bagri koja se namnožila u sferi šou biznisa"
Printscreen

Saša Mirković je najpoznatiji i najuspešniji producenat na domaćoj muzičkoj sceni. Poznato je da je jedini producent i menadžer koji je uspeo, zajedno sa Marijom Šerifović, da dovede Evropu u Srbiju. Producent je najveće balkanske zvezde Ace Lukasa, zatim najvećeg barda narodne muzike Miroslava Ilića, kao i pop ikone Ane Nikolić, direktor je i vlasnik Hype produkcije koja pored organizacije koncerata radi i na životnom filmskom projektu Ace Lukasa “Kafana na Balkanu” kao i mnoge druge filmske i serijske projekte.

Naime, on se oglasio na svom Instagram storiju, oštro osudivši ponašanje pojedinih pevačica i kvazi menadžera na domaćoj muzičkoj sceni. U svojoj objavi, Mirković je istakao da se mora stati na put bagri koja se namnožila u sferi šou biznisa.

ESTRADA ĆE DA STREPI! Saša Mirković bez dlake na jeziku

Foto: Printscreen/instagram

 

-Mora se stati na kraj ovome. Kurve legalizovale posao pokušavaju da budu pevačice, harmonikaši pedofili, kriminalci izigravaju menadžere, a onda svi tako preko leđa onih koji bi da uspeju nešto u svom životu nanose teške posledice – poručio je Mirković.

On je upozorio i na ekonomske posledice ovakvog ponašanja, naglasivši da država gubi u ovoj grani privrede preko 2 milijarde evra godišnje zbog rada na crno.

-Napraviću ovih dana spisak pevača i kvazi menadžera koji sve poslove obavljaju na crno bez plaćanja poreza, pa neka se malo država pozabavi njima. Ovo je prevršilo svaku granicu normale – zaključio je Mirković.

Njegova oštra kritika na račun pojedinaca u muzičkoj industriji izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

PEVAČICA ZAVRŠILA U BOLNICI! Žena od sultana podelila sliku iz kreveta, a svima je samo jedno zapalo za oko (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading