NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU "Kako je mogla da snimi popularnu pesmu bez naznaka da je kaver"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mirna Košanin, nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda“, pevačica i tekstopisac nedavno je objavila popularnu pesmu Nataše Bekvalac „Ne brini“ koja je objavljena 2001. godine, a sad je krenuo pravi rat na mrežama oko toga ko ima pravo na ovaj hit i ko je bolje otpevao.

 

 

Pesma je za samo nekoliko dana dosegla veliki broj pregleda na Jutjubu, a došlo je i do sukoba mišljenja fanova, pa mnogi slute da je ovo novi rat na estradi.

Nekom se Natašina verzija mnogo više sviđa, dok drugima nije jasno kako je mogla Mirna da snimi bez naznaka da pesma već postoji.

„‘Kako je mogla da snimi popularnu pesmu bez naznaka da je kaver“, “Ova pesma je od pop zvezde Nataše Bekvalac, ne znam kako je došlo do ovoga da nepoznati kradu hitove od naših zvezda“, „Nataša Bekvalac nema veze sa ovom pesmom i aranžmanom, sto puta bolje uradjeno, Mirna čestitam“, neki su od komenatara.

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU

Promo

 

Nije ništa neobično da pevači snimaju već poznate pesme, ali ovaj slučaj je specifičan jer je Mirna snimila spot i novi aranžman i po svemu sudeći pesma koju u originalu peva Nataša pripada sada Mirni.

-Što se tiče pesme “Ne brini“ ničija prava nisu ugrožena, sve je crno na belo odrađeno. Dobila sam kompletna prava Milana Bojanića koji je autor teksta i muzike, pesma je zaštićena ponovo u Sokoju sa novim aranžmanom koji je radio Alek Aleksov. Nikakva krađa nije u pitanju, sve je odrađeno po pravilima- istakla je Mirna.

Ono što je interesantno jeste i podatak da pesma “Ne brini“ Mirne Košanin je, za samo par dana, izazvala reakcije i u Hrvatskoj, pa je u top 10 najslušanijih pesama, a  Mirna na to pitanje kratko dodaje 

-Meni je to dovoljan dokaz da to što smo uradili je kvalitetno. Nekome će da bode uši i oči, ne planiram da se raspravljam, niti ću se baviti time.

SA OVIM POZNATIM MUŠKARCEM JE IZGUBILA NEVINOST, Dušica Grabović otkriva ko je bio njena prva ljubav (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading