"SADA IMAM ELANA, BILA SAM UTUČENA" Rada Manojlović otkriva zašto je njena sestra opasna
Foto: Rajko Ristić

Rada Manojlović nedavno je obelodanila da je prekinula saradnju sa nekadašnjim menadžerom, te je njegov posao preuzela pevačicina rođena sestra Marija i kako se čini, već je mnogo zadovoljna.

Instagram

 

Manojlovićeva je nekoliko dana nakon skandala objavila i spisak nastupa i to zakazanih sve do novembra! Kako je rekla, ovo joj se dosad nije desilo, te sada ima elana i uskoro će objaviti i novi album. Na pitanje da li oseća boljitak u poslovanju odgovara pozitivno kao iz topa, a onda je ispričala sve o sestri koja je glavni igrač u njenom timu.

- Kako ne bi bilo! Tek sada izlaze neke stvari na videlo i tek sada saznajem šta se sve ružno dešavalo. Ali, ostavljam sve u prošlosti i vodim se izjavom umnih ljudi: “Prepusti svoje brige Bogu”. Neko to od gore vidi sve, kako ko radi tako će mu se i vratiti. Posla i poziva ima više nego ikada - tvrdi pevačica, a dodaje da je još jedan detalj simptomatičan.

Foto: Printscreen/instagram

 

Nikada u januaru nisam imala zakazane nastupe do novembra, a imam i ponude za Novu godinu već. Tako da to dovoljno govori o ozbiljnosti i požrtvovanosti nekoga za mene i moju karijeru. Ne može te niko voleti i brinuti kao neko tvoj i ništa u životu nije slučajno. Sad tek shvatam da mi je majka rodila sestru da me spasi - poručuje ona vidno raspoložena, pa otkriva da radi na novim projektima.

"MOLIO SAM JE DA NE OTVORI ONLI FANS" Pevač Savo Perović otkrio šokantne detalje odnosa s majkom Blondi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading