"JA SVOJIM TAKMIČARIMA DAJEM PARE KADA NEMAJU" Nakon optužbi da žiri Zvezde Granda uzimaju novac od takmičara, oglasila se Viki Miljković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kao bomba odjeknula je priča kandidata "Zvezda Granda" Dušana Vukadinovića da mu je pevačica Snežana Đurišić, tražila novac kako bi prešao u naredni krug takmičenja.

Printscreen

 

Koleginica Snežane Đurišić, Violeta Viki Miljković, koja je takođe član žirija pomenutog takmičenja, iznela je svoj stav i mišljenje o celokupnom dešavnju.

Foto: Printscreen/instagram

 

Viki Miljković se trenutno nalazi u Americi odakle se oglasila oko optužbe kandidata iz takmičenja “Zvezde Granda” Dušana Vukadinovića, koja tvrdi da u takmičenju nema nameštaljke, kao i da su maskimalno posvećeni svojim kandidatima.

- Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život “Zvezda Granda”. Daću vam samo primer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu. Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo obezbedjen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni I trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmicarima - rekla je Viki.

ZAPALILA INSTAGRAM Milica odukla malu crnu haljinu, digla nogu, pa uradila ovo (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading