KLEČALA JE ISPRED MENE I GOVORILA: SAMO PARE! Zvezda granda otkrio nove detalje o mitu koje je tražila Snežana Đurišić!
Foto: Alo/Printscreen

Nata Vukadinović, majka dojučerašnjeg učesnika muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" Dušana Vukadinovića, javno je optužila sinovljevu bivšu mentorku u ovom TV formatu - pevačicu Snežanu Đurišić za pokušaj uzimanja mita, nakon što je njen sin ispao iz ovog šoua.

Produkcijski tim Granda demantovao je ove navode, međutim Nata i Dušan rešili su da još jednom olašaju dušu i otkriju šta se sve dešavalo iza kulisa takmičenja.

Ekipa TV "Hajp" uradila je intervjuu za mladim pevačem koji je, između ostalog otkrio da je doživeo sabotažu na jednom od nastupa kada mu je matrica za pesmu bila previsoka, u odnosu na to kako je vežbao.

- Svi su primetili da sam se gušio koliko je bilo visoko. Noć pre sam rasturao tu pesmu, vidim da mi je matrica visoka, svi su primetili...pevao sam, ali se nisam čuo. Okrenuo sam se ka Snežani, raširio ruke u fazonu matrica mi nije dobra, a ona mi kaže: "Šta je sa tobom" - rekao je on.

KLEČALA JE ISPRED MENE I GOVORILA: SAMO PARE! Zvezda granda otkrio nove detalje o mitu koje je tražila Snežana Đurišić!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Stalno je pitala gde je moja majka, a onda su se konačno i srele - rekao je Dušan, a njegova majka nastavila.

- Sela je ispred mene i rekla mi: "Ja sam iz vojničke porodice. Vaše dete neće proći u naredni krug ako mi ne date pare, pare, pare...čučnula je ispred mene da ne bi ostali čuli. Kunem se u sve da je ovo istina. Ja sam obična žena, ali želim da pošaljem poruku svima da znaju šta se tamo dešava - rekla je ona za Hajp televiziju.

TO MI JEDINO BITNO KOD PARTNERA Teodora Bjelica konačno progovorila o vezi sa Igorom Kojićem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading