Saša Popović
Foto: Alo/Ataimages

Usponi i padovi, slava i skandali, glorifikovanje i osporavanje pratili su karijeru Saše Popovića, ali možda je još više njegovo životno delo oslikano pre svega u Grand produkciji.

Saša Popović otkrio kada napušta Zvezde Granda

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, ono što nikada niko nije mogao da mu ospori jeste nemerljiva predanost, ogroman rad kao i neiscrpna kreativnost koju je sve vreme ulagao. Ako se na sve to doda kradibilitet koji je tokom decenija sticao i negovao, nije ni čudo da mu čak i oni koji možda ne gaje simpatije prema njemu, ne uskraćuju poštovanje.

Saša Popović gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je otkrio kada će u pravu penziju odnosno kada će se odreći televizije.

Biti penzioner i ništa ne raditi je danas najgora stvar. Čovek tada brzo ostari i propadne. Ja volim ovo da radim i osećam se kao pre 23 godine kada sam napravio Grand ili kao pre 33 godine kada smo napravili 90. godine ili kao 82. godine kada smo snimili "Čačak, Čačak" - rekao je Popović.

Mogu da odem sada i da se ne vraćam. U penziji sam, mogu da odmaram. Ali ja volim Grand, ja sam ga napravio. Toliko sam izneo pevača i održao karijera. Nije Saša Popović samo napravio nove Zvezde Granda. Ja nisam napravio karijeru Šabanu Šauliću, Snežani Đurišić ili Ani Bekuti. Ali smo tu bili da im održimo karijeru i popularnost. Mada svi znamo koga su sve Zvezde Granda iznedrile - rekao je Popović i nastavio:

Saša Popović otkrio kada napušta Zvezde Granda

Printscreen

 

- Nema više Tozovca, Marinka Rokvića, Šabana, Džeja, Sinana, Bore Drljače, Merime, itd. Ko bi njih nasledio da nema Zvezde Granda, a svi znamo ko je Tanja Savić, Milan Stanković, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović. Sve je to izašlo iz ovih Zvezda Granda.

Ne možete preko noći da napraviti zvezdu koja će ući u Arenu i napuniti je. Ali evo sada imamo ove godine Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović koje su zakazale Arenu. Takođe, i da Darko Lazić zakaže Arenu, napunio bi je. Aca Lukas ili Šaban Šaulić su napunili Arenu posle 40 godina svoje karijere - rekao je Popović.

Ceca po prvi put priča o budućem zetu "MOJA TASA JE NAŠLA PRAVOG MOMKA, NEMANJA JE SJAJAN DEČKO"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading