Andreana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačicu Andreanu Čekić publika je upoznala kroz takmičenje "Zvezde Granda", a onda je zatim izbacila veliki broj pesama i počela redovno da nastupa.

Brat Andreane Čekić izazvao pometnju na društvenim mrežama

Foto: Dejan Briza

 

Njena majka, nedavno je dospela u žižu javnost kada se saznalo da je u vezi sa pobednikom muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Amerom Čegićem Čengom. Iako su porodično zastupljeni u medijima, malo ko zna kako izgleda pevačicin brat.

Andreana je jednom prilikom odlučila da bratu javno čestita rođendan i tada su svi imali priliku da vide kako on zapravo i izgleda, a njena čestitka je bila veoma emotivna.

 

 

-Srećan ti rođendan, najdivnije biće. Nisam mogla poželeti boljeg brata, ni većeg druga do tebe! Ponosna sam na sve što si u životu uspeo i hvala ti što postojiš! Voli te tvoja seka- napisala je tada u opisu Čekićeva.

Nakon toga, mnogi su se oduševili kakav je frajer njen brat, te su se našli i komentari poput  "prelep je kao lutka", "brat je vrh", "najlepši", "prelepi" kao i mnogi drugi, na šta je pevačica bila jako ponosna.

 

 

Na razočarenje svih pripadnica lepšeg pola, Andeanin brat je oženjen, a pevačica često uživa na odmorima zajedno sa bratom i njegovom porodicom.

Na jednoj fotografiji vidimo da porede i sa svetski poznatim frajerom, glumcem Džordž Klunijem.

Era Ojdanić otkriva našta voli da troši novac "ŽENE SU MI POROK, ALI BEŽIM OD ALJKAVIH PEVAČICA"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading