Jelena Kostov
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Kostov provodi vreme sa decom na Kopaoniku, a februarski sunčani dan bio je idealna prilika da izađe sa svojom mezimicom u šetnju na čistom planinskom vazduhu. Jelena je sa ćerkom Milom koja je došla na svet pre pet i po meseci uživala u zimskoj idili a zbog snežnog blještavila nije skidala naočare za sunce.

 

 

Kako bi lakše vozila svoju mezimicu po snegu pevačica je nabavila i specijalna kolica koja umesto prednjih točkova imaju skijice, i potpuno opuštanje je moglo da počne.

Jelena je nedavno izjavila i da joj prija pauza u poslu jer se u potpunosti okrenula porodici koja joj je centar sveta.

Totalno sam se resetovala od svega. Niti znam šta se dešava na estradi, mnogo mi je lepo što ne znam ništa… To da se pevačice ne podnose, toga je bilo uvek i meni je to presmešno. Za svakog ima mesta na ovoj javnoj sceni, nema potrebe za tim. Nikad se ni sa kim nisam posvađala, stvarno ne zabadam nos ni u čiju kuću – izjavila je pevačica dodavši da će ipak uskoro obradovati svoju publiku novom pesmom.

OVE NAŠE DAME SA JAVNE SCENE SU SE BOGATO UDALE I PROMENILE SEBI ŽIVOT IZ KORENA Sada se kupaju u milionima i luksuzu, evo kako su došle do toga! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading