MILICA DABOVIĆ PRE OPERACIJA NIJE ISTA OSOBA KAO DANAS Isplivala prava slika, evo kako je zapravo izgledala (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Milica Dabović promenila je svoj izgled od perioda kada se prvi put pojavila u javnosti.

Košarkašica Milica Dabović često je na meti loših komentara zbog pojedinih provokativnih slika koje objavljuje na društvenim mrežama, a sada je na Instagramu isplivala fotografija na kojoj se vidi koliko se promenila.

Na fotografiji Milica ima smeđu kosu i izgleda potpuno drugačije nego danas, te je mnogi nisu prepoznali, a ni ovaj put nije izbegla negativne komentare.

Dok su jedni hvalili izgled poznate košarkašice, drugi smatraju da je preterala sa plastikom – “Ovo ista žena?”, “Upropastila se”, “Greota”…

MILICA DABOVIĆ PRE OPERACIJA NIJE ISTA OSOBA KAO DANAS Isplivala prava slika, evo kako je zapravo izgledala (FOTO)

Printscreen

 

Milica je jednom prilikom otkrila i šta je sve promenila na sebi.

“Kao mlada uvek sam se ‘pućila’ na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala”, rekla je ona tada i dodala da redovno ide na tretmane lica i da ima botoks u čelu.

Istakla je i da nije pobornik estetske hirurgije, te da bi u svemu trebalo imati granicu, a zatim se osvrnula i na negativne komentare:

“Možda mi toliko zameraju zato što sam mama, a slikam se u kupaćem kostimu i znam kako da se slikam. Nikada mi to neće biti jasno, ali meni zameraju sve što uradim. Naš narod uvek ima nešto loše da ti kaže. Najgore mi je kada mi napišu kako se zbog svog deteta ne stidim tih slika. Zar nije lepše napisati: ‘Bravo'”.

PAKLENA OSVETA SNEŽANE ĐURIŠIĆ Evo šta će uraditi takmičaru Zvezde Granda koji ju je optužio da mu je tražila novac, ŠOK!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading