"DIVLJACI VRIŠTE, CIČE I PRAVE HAOS" Pevačica oplela po roditeljima nevaspitane dece: NAPUŠTENI SU!
Foto: Printscreen/instagram

Dragica Zlatić priznala je tom prilikom da je do sada nekoliko puta doživela da vidi nedolično ponašanje neke dece, a da roditelji ne reaguju na ovakve stvari. 

- Ne znam šta je sa decom i roditeljima. Već dvadeset puta sam bila u situaciji da deca toliko vrište i histerišu, a da roditelji bukvano ništa nije rekao. Da barem kaže: "Tiše malo, smiri se". U restoranu, marketu, frizerskom salonu, milion puta sam doživela da deca haos prave. Da se razumemo, decu obožavam, ali da li je ovo moguće- govorila je pevačica., koja se potom prisetila svog odrastanja.

-Kada sam ja bila mala, niko se ovako nije ponašao. Ovo danas sve neki divljaci ne smeš ništa da im kažeš, samo vrište, ciče i deru se. Da ne bude da ja nešto pametujem, kad sam bila mala znao se red. Mene otac samo pogleda i ja se ukopam. Ovo danas u marketu se zalepi za policu i vrišti. Ne znam do koga je problem, da li je do roditelja... Ne bi mogla da dođem negde sa sestričinama i da one prave haos. Gledam u salonu dete je prevrnulo sve, majka sedi pije kafu nije reč rekla, ne mogu da verujem da su toliko napušteni- zaključila je ona.

NEPREPOZNATLJIV Nikolina Kovač objavila fotografiju supruga i izazvala lavinu komentara: EVO KAKO SADA IZGLEDA SAŠA KAPOR (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading