"DOK SAM ŽIVA NEĆU ODUSTATI" Sanja Maletić je nekoliko puta išla na vantelesnu oplodnju, A EVO OD KOJIH BOLESTI PEVAČICA BOLUJE
Foto: Alo.rs

Folk pevačica Sanja Maletić na sceni je prisutna godinama unazad, a malo ko zna da se godinama suočava sa brojnim zdravstvenim problemima. 

Ona je u 29. godini dobila Koksaki virus, za kojim su nastavila da se nižu i druga oboljenja.

- Nažalost, ja sam sa 29 godina dobila koksaki virus. To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani - priča Sanja, pa zaključuje:

- Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem. To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom. Pitam ja doktorku da li smem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smem ništa teže od kašike da dignem. Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela ni da se preznojim, nisam smela da rizikujem. To je bilo mesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dve noći.

Printscreen

 

Nakon ovog teškog perioda, Maletićeva se suočila sa oboljenjem štitne žlezde, ali se susrela i sa Hašimotoom, o čemu je takođe s godinama prisustva na estradi, bila rada da govori bez imalo zadrške:

- Ja sam dobila oboljenje štitne žlezdu, to je poznata stvar, ali sam dobila uz to i gratis i taj hašimoto, koja je teška autoimuna bolest. To su stalne promene raspoloženja, ali moji ukućani znaju, pokažem im kada nisam raspoložena ujutru, da me ne diraju. To je prosto tako, morate vi da pobedite bolest i da vi budete ti koji će dirigovati situacijom, ja sam za sebe gospodar, koji se bori protiv svega toga, koliko god to teška bolest bila, a jeste. Ja neću odustati nikada, to i jeste moja poruka svima koji imaju sličan problem, ljudi ne smeju da odustanu od borbe za sebe- ispričala je Sanja za Grand online.

Paralelno sa svojim borbama za zdravlje, Sanja Maletić bori se i za potomstvo. Iako ima 50. godina, i dalje ne odustaje, te je više puta išla na vantelesnu oplodnju.

- Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i priroda, ja sam tu i neću odustati. Suprug i ja smo pokušavali više puta, ali nije uspelo. U današnje vreme brzo se živi, čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze. 

EVO SA KIM JE MARINA VISKOVIĆ Pevačica je otputovala na egzotičnu destinaciju, A DRUŠTVO JOJ PRAVI JEDNA OSOBA (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading