OVAJ FRAJER JE PRVI MUŽ EMINE JAHOVIĆ Pobegla od kuće i maloletna se udala za njega, a onda se desio ŠOK PREOKRET (FOTO)
Foto: PrntScrn

Emina Jahović se pre Mustafe Sandala udavala već jednom i to kao maloletna. Imala je samo sedamnaest godina, a brak je potrajao čitavih šest meseci.

Naime, pevačica je bila udata za Aladina Đulovića, svog sugrađanina iz Novog Pazara. On je bio njena prva ljubav, zbog koje je pobegla od kuće, a na venčanju je bila u venčanici i ošišana do glave.

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je jednom prilikom Emina.

OVAJ FRAJER JE PRVI MUŽ EMINE JAHOVIĆ Pobegla od kuće i maloletna se udala za njega, a onda se desio ŠOK PREOKRET (FOTO)

Printscreen

 

Aladin je biznismen, koji sada ima suprugu i srećan brak, a iako nikada nije komentarisao brak sa Eminom, to je radio njegov otac.

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.

DARKO LAZIĆ ZABRINUT ZBOG NOVE OPERACIJE Pokušao da izbegne ozbiljan problem, stanje se pogoršalo, moraće hitno da reaguje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading