Hasan Dudić i dalje ogorčen na presudu ubice Šabana Šaulića "VOLEO BIH DA GA SRETNEM I DA MU PRESUDIM" (VIDEO)
Foto: Alo/Alo

Danas se navršava četiri godine od kada je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Njegova porodica i prijatelji okupili se u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju da mu još jednom odaju počast. Šabanov brat Hasan Dudić progovorio je o presudi koju je Alsin Levet dobio zbog dvostrukog ubistva iz nehata.

- Ostatak života živeću za sebe i za brata Šabana. Presuda njegovom ubici koji je osuđen na tri godine zatvora je bruka za čovečanstvo . Voleo bih da ga sretnem i da mu ja presudim na svoj način - rekao je Hasan u bolu.

Podsetimo, Alsin Levent je prvobitno osuđen na tri godine i tri meseca zatvora zbog dvostrukog ubistva iz nehata. Međutim, u oktobru prošle godine njemu je kazna smanjena za tri meseca, a porodica Šaulić je bila razočarana i pored toga što su smatrali da je prvobitna kazna bila mala.

Nemački sud je ipak početkom ove godine odbacio reviziju presude koju je zatražio nemački građanin Alsin Levent, nakon što je osuđen krivim za saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio pevač Šaban Šaulić.

POMEN ŠABANU ŠAULIĆU 4 GODINE BEZ KRALJA NARODNE MUZIKE (FOTO+VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading