Ceca iskreno o prijateljstvima i ljubavi "NAJGORE JE KADA SHVATIŠ DA SI UZALUD DAO SEBE"
Privatna arhiva

Dobro je poznato da je Ceca Ražnatović jako vezana za svoje prijatelje, te je više puta izjavljivala ali i pokazala da na njih gleda kao na svoju porodicu.

Ceca iskreno o prijateljstvima i ljubavi

Foto: Blic tv printskrin

 

Ipak, kao i svakome, tako se i Ceci desilo da ponekada pogrešno proceni osobu koju pušta u svoj život. Pevačica i sama priznaje da joj se dešavalo da se razočara u pojedine ljude koje je smatrala za prijatelje.

- Što se tiče prijateljstva, svakome se u životu desi da pogrešno proceni ili da im se raziđu putevi. Ja nisam svađalica po prirodi, ja negujem svoja prijateljstva. Ali, u svakom žitu ima kukolja tako da se i meni dešavalo da se razočaram u neke ljude. Bogu hvala, nisu u velikom broju. Kada si emotivno uključen, normalno da ćeš biti povređen. Smatram da sve što se dogodi, sve što se rasturi da je trebalo tako da se desi. Ne treba žaliti. Svako ko mi nije iskren prijatelj, treba da ode od mene - rekla je Ceca.

Ceca iskreno o prijateljstvima i ljubavi

Foto: Ataimages

 

Ističe da se uvek trudi da na takve situacije gleda sa pozitivne strane.

- Budem tužna sedam dana, dok odbolujem, onda im poželim svu sreću u životu. U meni nema mržnje, ne posedujem to kao biće. Gledam život sa pozitivne strane. Najgore je kad te sve prođe i kad shvatiš da si gubio vreme na nešto što ima vek trajanja i doživelo je ono najgore, prolaznost. Tad shvatiš da si trošio energiju, davao sebe... - kaže Ceca i dodaje:

- Iz ovog ugla, kad racionalno razmišljam shvatam da je to sve bilo bezveze i bespotrebno. I lepo i ružno prođe - rekla je pevačica.

PODELILA RECEPT ZA LJUBAV Jelena Broćić se drži ovoh 10 tačaka (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading