JOŠ MALO KARATA JE OSTALO ZA SPEKTAKULARNI KONCERT EROSA RAMACOTIJA  U BEOGRADU Očekuje vas puno lepih iznenađenja
Printscreen/Hype

Eros Ramacoti je poznat po svojim romantičnim i melodičnim pesmama, koje su osvojile srca mnogih generacija. Njegove pesme su prevođene na više od 30 jezika i ostavile traga širom sveta. Njegova muzika i nastupi su oduvek privlačili velike mase, a koncert u Beogradu 21. aprila u Štark Areni sa početkom od 21 čas, u organizaciji Hype produkcije, biće sjajna prilika da se čuje uživo. Ako niste još nabavili ulaznice to još uvek možete da uradite na Ticket Vision i tickets.rs prodajnim mestima.

- Još malo karata je ostalo za veliki show. Svi koji će biti na koncertu očekuje puno lepih iznenađenja- poručio je Saša Mirković

JOŠ MALO KARATA JE OSTALO ZA SPEKTAKULARNI KONCERT EROSA RAMACOTIJA  U BEOGRADU Očekuje vas puno lepih iznenađenja

Foto: Printscreen/instagram

 

-Očekivao sam ovako dobar trend prodaje karata za Erosov koncert. Cela turneja je maestralna i publiku očekuje spektakl u Beogradskoj Areni koji verujte mi na reč nije vidjen u skorije vreme u Beogradu. Ogromnu količinu karata su kupili iz okolnih zemalja tako da će 21.4 biti bukirani svi hoteli u Beogradu – izjavio je za Hype portal producent i direktor Hype produkcije Saša Mirković.

Ove poznate dame su promenili ime zarad uspešne karijere Nikada nećete pogoditi ko su Nina i Nika

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading