NA OVAJ NAČIN SNEŽANA BABIĆ ODRŽAVA VITKU LINIJU Poslušajte njen savet za dobar izgled
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Za Snežanu Sneki Babić se često kaže da je vlasnica najdužih nogu na estradi, a žene širom Srbije se pitaju kako joj polazi za rukom da preko trideset godina ima skoro uvek istu kilažu.

NA OVAJ NAČIN SNEŽANA BABIĆ ODRŽAVA VITKU LINIJU Poslušajte njen savet za dobar izgled

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pevačica ne krije da voli da jede kvalitetnu i ukusnu hranu, ali isto tako kaže i da veoma vodi računa o tome da u svom telu napravi balans kako bi održala kilažu i ostala vitka.

-Tajna mog izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene- objasnila je pevačica a prenosi Glossy.

Sneki

Foto: Printscreen/instagram

 

Sneki se takođe osvrnula i na to kako održava godinama istu, savršenu liniju.

-Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško- kaže pevačica za Blic i dodaje da zasluge duguje i dobroj genetici.

Ne krije da voli da jede, ali i da vežba. Kako kaže ne voli ni u čemu da preteruje:

-Naučno je dokazano da genetika igra ogromnu ulogu, a moj genetski kod je jako dobar. Generalno, mi kao narod imamo poseban kod koji je enigma za mnoge. Zato nas i mnogo vole, jer smo lep narod. Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma- objasnila je Sneki.

Dugovi je dotukli, živi od 100€ pomoći Pevačica nakon pokušaja samoubistva, ostala nepokretna

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading