Tanja Banjanin
Foto: Alo/Foto: Alo!

Pevačica koju retko viđamo u javnosti Tanja Banjanin na svom Instagram nalogu pohvalila se naslednikom Novakom. Tanjin sin stasao je u preslatkog tinejdžera, a ponosna majka je više puta isticala da sa decom ima sjajan odnos pun poštovanja i razumevanja.

Tanji to nije jedono dete već ima i ćerku Stašu koju je sama odgajala, a najveća podrška u teškim trenucima bili su joj majka i brat.

 

 

Pevačica iza sebe ima dva braka i dvoje dece koji su njena najveća sreća i ponos uz koje prevazilazi sve teške trenutke u životu.

Jedan od najtežih za pevačicu bio je svakako onaj kada joj je prvi muž priredio traumu koju ni jedan žena ne bi podnela lako.

Naime, dok je bila u drugom stanju, Tanjin suprug otpočeo je vezu sa drugom ženom, a ovu situaciju pevačica je podnela jako teško te je odlučila i da se povuče sa javne scene.

Posle prvog braka bila sam razbijena na sitne komade, kako fizički tako i psihički. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi je saopštio da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga, spakovala sam mu stvari u kese. Više od godinu dana mi je trebalo da izađem iz kritze – ispričala je Tanja svojevremeno za medije.

Rada Manojlović pripremila iznenađenje za svoje fanove: Ovo je njena nova odluka (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Bojana

21.02.2023 11:22

pošto se znamo dobro moramo podsetiti da ne podiže decu sama već očevi itekako pomažu!!!Loš joj pr jako ako se ovako promoviše!Tužna jedna žena.

Saša

21.02.2023 11:28

Tanja već godinama bezuspešno pokušava da isprovocira glupim izjavama i blaćenjem muževa, ali izgleda da je konačno uspela.Sad je jasno koji je to nivo pameti.

Danica

28.02.2023 13:58

Mi smo u Jagodini tražili i pisali peticiju da nam ona ne peva na maturskoj jel je godinama u nazad pevala. I izborili se da ne slušamo tužbalice.