NE STIDI SE SEBE Stoja se prisetila svojih početaka pa naglasila "HTELI SU DA MI MENJAJU IME, ALI TO NIJE DOLAZILO U OBZIR"
Foto: Youtube/Printscreen

Stojanka Novaković Stoja nije jedna od pevačica koja voli da se eksponira u javnosti ukoliko za to nema valjan razlog. Za nju mnogi kažu da je „institucija“, a pevačica smatra da je harizma najbitnija za uspešno, višedecenijsko trajanje na sceni.

Iako tako ne deluje jer je često prisutna u medijima i na portalima, pevačica je istakla da nimalo ne uživa u fotografisanju.

NE STIDI SE SEBE Stoja se prisetila svojih početaka pa naglasila

Alo

 

Nisam osoba koja voli da se fotografiše. Tako je od samog početka moje karijere. Od moje prve pesme, pa nadalje ja sam ispoštovala sve emisije, po jednom bih se pojavila i čekala sledeći album ili pesmu. Nisam poznata po tome da volim da se slikam. U poslednje vreme se jesam malo povukla jer nema emisija u kojima pevač može da se pokaže u najboljem izdanju. Sada je drugo vreme – objasnila je pevačica i dodala kako su na početku karijere neki hteli da joj menjaju ime, ali ona to nije dozvoljavala.

NE STIDI SE SEBE Stoja se prisetila svojih početaka pa naglasila

Foto: Printscreen/instagram

 

Mislim da treba biti originalan i onakav kakav jesi od početka, pa do kraja. Ne treba ništa menjati. Meni su na početku karijere hteli da promene ime i da mi daju neko umetničko, međutim ja to nisam dozvolila. Baš samm htela svoje ime – rekla je pevačica koja je napravila veliku karijeru sa imenom Stoja.

ZBOG ESTRADE OVE DAME SU MENJALE IMENA I PREZIMENA Ko su danas Nina, Nika, Jovanka i Saveta? KRILE RURALNO POREKLO ILI SAMO ŽELELE USPEH?

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading