"JA SAM DIJAMANT BEZ FOTOŠOPA" Voditeljka objavila fotografiju pa pomenula OVE LAŽNE LEPOTICE (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Novinarka i voditeljka Jovana Jeremić ne propušta priliku da se obračunava sa svojim neistomišljenicama. Ona svakodnevno na društvenim mrežama komentariše ponašanje devojaka, žena, ali i svojih koleginica i svih onih koji se trude da je na bilo koji način diskreditiju.

Kraljica šera, kako je samu sebe prozvala zbog rezultata koje postiže u jutanjem programu koji uređuje i vodi na Pink televiziji, ovaj put je objavila svoju fotografiju u haljini sa dezenom leoparda i naglasila da ne koristi popularnu aplikaciju "fejsap" kojom mnoge dame sređuju svoje fotografije pre nego ih objave na društevim mrežma.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Da se zna ko je dijamant, a ko fejsap!-napisala je voditeljka koja je sebe nazvala dijamantom, a na koga je mislila da preteruje sa aplikacijom za sređivanje fotki zna samo ona.

Jeremićeva je i najavila da će u budućnosti da piše i tekstove za pesme, dok će svoje prvo delo pokloniti Aleksandri Prijović.

PROSLAVILE SU JE SUKNJICE I DUGE NOGE Karijera Lepe Brene u brojkama krije fascinantne podatke IZNENADIĆE VAS KOJE GRAĐEVINE NOSE NJENO IME

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dobro je

16.02.2023 15:46

da ima fotosop, face up ne zna svako da koristi.