"TELEVIZOR JE ISKLJUČEN, TABLET NEMAMO, TELEFON JE LIMITIRAN" Trudna Ana Ivanović otkrila kako vaspitiava naslednike: TO SMO DUGO KRILI
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ana sa suprugom, nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, ima Leona i Luku. Kaže da se dobro oseća i da su srećni što su konačno podelili lepe vesti sa javnošću.

- Dobro se osećam, mnogo smo srećni, nadali smo se ovom i dugo smo krili, sada smo objavili - rekla je ona.

Počela  je da se bavi biznisom, odnedavno ima svoju kozmetičku liniju.

- Od svoje pete godine se bavim tenisom i navikla sam da radim. Sa decom ima dosta posla i obaveza ali vollim da imam nešto svoje i san mi je bio da pokrenem kozmetičku liniju i za sada ide sve dobro… Uporedo balansiram - rekla je za domaće medije.

Kako kaže, kroz karijeru i u životu se rukovodi time da želi da radi nešto što 100 posto prezentuje nju.

- Dok sam igrala, uvek sa želela da koristim nešto organsko, to je i moj stil života, a imala sam problema da nađem proizvode koji su ispunjavali moja očekivanja - dodala je.

Upitana da li je imala neku dilemu ili strahove kada je ušla na ovo polje, kaže da jeste i da je to novi korak za nju, naročito što ima visoke standarde po pitanju kozmetike.

-Sigurno da pomaže iskustvo iz sporta i naporan rad. Ali ovo je nešto novo. Puno sam naučila o sastojcima, o negi kože - dodaje.

Inače, Ana je sa svojim suprugom odlučila da ograničili vreme na internetu svojoj deci.

- U krugu svoje porodice televizor je bio isključen, da pričamo dok ručamo… Limitiramo i naše vreme na telefonu kad smo sa njima, Ipad nemamo. Važna nam je komunikacija sa decom, da ih čujemo i razumemo - navodi.

Kako ističe, tako nešto je teže roditeljima jer treba više mašte i aktivnosti:

- Mi organizujemo dan dinamično, dosta provodimo napolju… Oni vole da čitaju, crtaju, igraju se autićima… Oni, iskreno, i ne traže jer ne znaju za to - rekla je Ana Ivanović.

OŽENIO SE ANDREJ KULUNDŽIĆ U tajnosti se razveo od bivše žene, a sada je napravio intimno venčanje na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading