KLEČI NA KREVETU U IZAZOVNOM IZDANJU Jami ovakvu do sada niste videli, društvene mreže se usijale, NEPREPOZNATLJIVA
Pink printskrin

Pevačica Jasna Milenković Jami na muzičkoj sceni pojavila se početkom 90-ih godina prošlog veka, u trenutku kada su njome vladale Svetlana Ražnatović i Dragana Mirković, ali je uprkos tome uspela da se istakne pesmama lakih nota, poput "Čokolade" i "Šibice", a u poslednje vreme često je na meti prozivki zbog estetskih operacija, uzimajući u obzir da je njeno lice, neki bi rekli, mnogo otečenije nego ranije, te da su joj usne punije.

Na društvenim mrežama se pojavila folkerkina fotografija sa početka njene karijere, tačnije iz 1992. godine, na kojoj ona, sa crvenom kosom, kleči na krevetu u više nego provokativnoj pozi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Podsetimo, Milenkovićeva je u emotivnoj vezi sa Predragom Rankovićem dobila ćerku Leu, koja danas ima 21 godinu. Za sada, Lea nema želju da se bavi pevanjem, a ono što nikako ne može da prođe neopaženo jeste da su majka i ćerka preslikane. Obe imaju dugu plavu kosu, šiške i gotovo iste crte lica. Ono što se njenoj naslednici na društvenim mrežama zamera jeste, što takođe nije odolela trendu plastične hirurgije.

"RODITELJI SU OTIŠLI U INOSTRANSTVO, OSTAVILI SU BRATA I MENE" Goca Lazarević iznela tužnu životnu priču: BILO JE SUROVO!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading