PONOVO IZAZVALA LAVINU KOMENTARA Nakon što je ostala trudna sa najboljim prijateljem svog muža, Anđelka ne prestaje da šokira!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumica se do nedavno nije javno eksponirala, a iznenadila je mnoge kada je odlučila da se na prestoničkom događaju pojavi upravo sa novim partnerom, Markom Žugićem. Iako je u šestom mesecu trudnoće, reklo bi se da je Anđelka veoma aktivna trudnica, a sada je novom objavom na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara.

Naime, jedan korisnik Instagrama na svom profilu objavio fotografiju sa glumicom, na kojoj se oboje drže za stomake, a taj prizor nasmejao je mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Ivanov (@zoksigile82)

Podsetimo, Anđelka je nedavno priznala da joj psiholog mnogo pomaže i da tek sad živi život po svojim pravilima.

- Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet, šest godina, znači sa tridesetk godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao - ispričala je tad ona.

Vest o tome da je Anđelka Prpić zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža privukla je ogromnu pažnju, a njen otac je nedavno progovorio na tu temu.

EVO KAKO JE SORAJA IZGLEDALA NEKOLIKO DANA PRED POROĐAJ Starleta obukla minić ne mareći za minus, A DANE JE PROVODILA SA OVOM OSOBOM (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading