POSLE SILNIH NAPADA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM, Dušica Grabović uživa sa dečkom daleko od svih pa poručila svima (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačicu Dušicu Grabović domaća publika je upoznala u rijaliti programu Farma koji se emitovao na Pink televiziji i tokom koje je, prve večeri, imala vruću akciju sa voditeljem Filipom Đukićem.

POSLE SILNIH NAPADA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM, Dušica Grabović uživa sa dečkom daleko od svih pa poručila svima (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Dušica je nakon izlaska sa Farme u medijima bila zastupljena zbog posla, sve do prošle godine kada je optužena da je organizovala devojke za "zabavu za odrasle", što je ona oštro demantovala gostujući na raznim televizijama.

Tom prilikom se oglasila i povodom "kataloga devojaka" koji je osvanuo u medijima, a sada je se na njenom Instagramu oglasila lepim povodom.

Pevačica je na ovoj društvenoj mreži objavila sliku s partnerom - stoje na plaži, zapravo on stoji i drži pevačicu u naručju dok ga ona ljubi. Pored slike je napisala:

-Želim vam da ispunite sve svoje želje sa onima koje volite, da precrtate sve brige i oprostite onima koji su vam ih zadali, da izvučete najbolje i najlepše iz sebe i voljenih osoba, da bezuslovno volite i da vam ljubav bude uzvraćena i da vam srce bude puno nežnih osećanja i dobrih ljudi.

EDITA UHVAĆENA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Sve vreme su bili prisni a ona vidno raspoložena

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading