ZAVIRITE U DOM POZNATOG PEVAČA Bojan Lexington odlučio je da renovira stan, svaki detalj pažljivo je odabran (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bračni par kupio je luksuznu nekretninu pre više od šest godina u elitnom delu Beograda, kada su ga i opremili po svom ukusu, a kako su porodicu u međuvremenu prošili, nephodno im je bilo da preurede domaćnistvo.

Bojanova supruga mnogo više vremena provodi u domu zbog dece, pa su i njene aktivnosti na društvenim mrežama često snimane u porodičnom okruženju.

Ona je sada objavila da je došlo vreme da dvoje velike dece, Anđelina i Mihajlo, imaju svoje sobe, pa su roditelji uradili sve po meri kako bi iskoristili maksimalno prostor.

Aleksandra je rekla da je reč o sobama manje kvadrature, ali da su preuređenjem enterijera deca dobila više mesta. Dečije sobe urađene su u plavo i roze boji, sa radnim stolovima koji se uklapaju uz ormane, a da bi sve bilo lepo dekorisano oslikali su i zidove.

Ipak, svako ima svoj kutak, a dnevna soba, kako se vidi na fotografijama, prostrana je za petočlanu porodicu i još jednog novog člana - psa koga su nedavno kupili.

Gospođa Vasković mnogo vremena provodi u kuhinji, a kako kaže, voli da je sve na svom mestu. Tako je i kutak sa začinima sredila, što se vidi u veoma prostranoj beloj kuhinji, koja osim radnog dela ima i veliko ostrvo gde često sprema jela.

ZAVIRITE U DOM POZNATOG PEVAČA Bojan Lexington odlučio je da renovira stan, svaki detalj pažljivo je odabran (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Aleksandra i Bojan prošli su kroz agoniju zbog operacije tek rođene ćerke.

-U tim momentima nisam delila taj osećaj podrške od strane lekara i čitavog tima koji je vodio kako mene, tako i Helenu i ceo njen oporavak. To je potpuno drugi nivo i nešto bez čega ne mogu da zamislim da bi ovaj proces išao ovako pozitivno, da nisam naišla na te ljude. Definitivno nikada neću moći da se zahvalim doktorki koja je prihvatila da vodi moju trudnoću. Ona je jedna riznica ljudskosti i znanja. Ona mi je bila puna podrška, gde smo zaista, u svakom smislu, delile da život treba podržati i da se za njega treba boriti. Na kraju je ishod ovakav kakav jeste. Naravno, otkrivanje urođene srčane mane je posebna stvar koja nije imala veze s tim visokim rizikom na početku same trudnoće- pričala je pevačeva supruga tada.

ŠUŠKA SE Novi skandal trese estradu PEVAČICA VARA MUŽA SA ČOVEKOM KOJI IH JE VENČAO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading