"NI ZBOG ČEGA SE NE KAJEM" Ivana Nikolić progovorila o ljubavnom životu, pa otkrila ŠTA JE NAJLUĐE ŠTO JE MUŠKARAC URADIO DA JE OSVOJI
Foto: Alo/Masonri Jošida

Ivana je sada progovorila o ljubavnom životu, i otkrilaje kakve je ludosti pravila zbog ljubavi.

- Uglavnom su te neke najluđe stvari bile tokom srednjoškolskih dana kada sam bila još dete. Nisam bila mnogo ekstremna. Uglavnom su momci dominirali u tim situacijama ili sam pomagala drugaricama kada one smisle neku ludost-  rekla je pevačica i otkrila da li se kaje zbog nekog postupka.

- Ne kajem se generalno ni zbog čega u životu. Sve radim vrlo svesno, pa tako i kada je ljubav u pitanju- objasnila je pevačica. 

Ona je potom otkrila šta je najluđe što je neki muškarac uradio kako bi je osvojio.

– Bilo je raznih koji su pokušavali na razne načine da mi priđu. Nešto što je uvek popularno je uglavnom slanje cveća, poklona ili preko neke treće osobe pokušaj upoznavanja- ispričala je Ivana i istakla da je osvajaju i romantični, ali i ludi gestovi.

– Osvaja me i jedno i drugo. Kad se volite sa nekim, šta god da neko uradi, biće vam lepo. Ali svakako da je pažnja presudna. Sve žene vole da budu okružene pažnjom i ljubavlju na sve moguće načine.

POKAZALA FIGURU Tea Tairović raspametila fanove, pozirala u uskoj haljini sa prorezima, KOMENTARI PLJUŠTE (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading