"TRUDI SE DA ISPUNI OBEĆANJE KOJE MI JE DAO KADA ME JE ZAPROSIO"  Bivša voditeljka progovorila o braku sa pevačem: KADA SAM IZLAZILA IZ BOLNICE, ON JE URADIO NEŠTO NEOČEKIVANO
Foto: Youtube/Printscreen

Folk pevač Ljuba Perućica i njegova supruga, bivša voditeljka Katarina Kolozeus, ovaj Dan zaljubljenih se proslaviti u Tajlandu, gde su već nekoliko dana na odmoru.

Par je sada progovorio o braku i otkrio detalje svog odnosa.

- Ljuba je romantičan i uvek se trudi da me obraduje i da mi ulepša dan nekim sitnicama. Poslednje što pamtim je moj izlazak iz bolnice posle operacije, on je došao po mene, iako sam mislila da on neće doći već će doći moji roditelji, pošto je on radio taj dan. On je uspeo da se uskladi i došao je po mene i napunio je automobil balonima, pošto zna da ih ja obožavam. Sve je nekako sredio i potrudio se da mi ulepša taj dan, da ne osećam bolove, i da se osećam ispunjenom i voljenom.

Je li te i dalje osvaja sitnicama i romantičnim gestovima?

- Osvaja me stalno sitnicama i podseća me stalno zašto sam se baš u njega zaljubila i zašto sam odlučila da baš on bude moj muž sa kojim ću da provedem sve lepe i sve loše trenutke. Kada me je zaprosio pitao me je da li želim da mi kuva kafu do kraja života svako jutro. I dan-danas se trudi da mi skuva kafu svako jutro. Naravno, kada ustane pre mene. I to mene svaki put oduševi jer nije zaboravio šta mi je obećao. I ono što je mene kupilo je to što pored toga što voli svoju porodicu, on voli i poštuje i moju porodicu. Trudi se da uvek ispoštuje moje roditelje i da uvek bude tu za sve.

Nekoliko godina ste već u braku, da li ste nekada posumnjali da li ste jedno za drugo?

- Evo nas dvoje smo više od šest godina zajedno i mislim da je to prvi put da se pored neke osobe osećam toliko voljeno i toliko ispunjeno i nikada nisam posumnjala, ni jedne jedine sekunde da li je on za mene i da li sam napravila pravi izbor. Mislim da je on baš ono što mi je trebalo u životu, da je on moj mir, moj spokoj, da je on u potpunosti osoba koja me razume i koja me nikada ne sputava, i koja poštuje sve moje želje, sve moje odluke, i on je u svemu tu da me podrži i da mi da vetar u leđa. I nikada nije pokušao da me promeni i prihvatio me je onakvom kakva jesam, kao što sam i ja prihvatila njega takvog kakav jeste i mislim da smo on i ja najbolji mogući tim i nadam se da će to zauvek tako ostati i da nikada nećemo razočarati jedno drugo i da ćemo uvek biti jedno drugom najveća podrška, najveća motivacija, i da ćemo se uvek razumeti kao što smo se razumeli prvog dana, kao što se razumemo sada, da ćemo se tako razumeti za jedno 30, 50 godina i da ćemo uvek biti tu jedno za drugo.

Kakvi ste kada se posvađate?

-Bogu hvala, nema ih puno. Retko kada se posvađamo. I uglavnom su svađe oko gluposti. Od toga da li je Ljuba ostavio podignutu dasku na WC šolji do toga da li je ostavio negde čarapu, što mene izluđuje. Ovako veće probleme nemamo. I ako ne računamo te svađe, onda se svađamo jer ja takva kakva sam, nekada imam želju da se svađam, pa krenem da dramim zbog gluposti i onda me Ljuba izludi potpuno jer on nikada ne želi da se svađa. Tako da se pravi mrtav, i uglavnom sam ja ta koja se dere i vrišti, a on me gleda bledo, gleda kroz mene kao da ne postojim i ćuti i čeka da se ja smirim i onda nastavi tamo gde smo stali pre svađe i pravi se da se ništa nije desilo.

PRIZOR LEDI KRV Pevačica objavila nesvakidašnje kadrove sa Balija: SUOČILA SE SA SVOJIM STRAHOM (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading