BLAMČINA! DARA BUBAMARA UHVAĆENA DA KUPUJE LAŽNE PRATIOCE NA INSTAGRAMU Za 1.600 evra kupila 400.000!
Foto: Printscreen/instagram

Dara Bubamara ulaže u sebe i nimalo ne štedi. Ovoga puta to nisu operacije, skupe krpice, vozni park ili nekretnine, nego investicija u pratioce na društvenim mrežama.

Pevačica je iskeširala 1.600 evra za 400.000 lažnih prijatelja na Instagramu. Do pre dva dana ona je imala oko 700.000 pratilaca, a sada je prešla milion i sto. Mašala, što bi se reklo. To su primetili i ostali korisnici ove mreže pa se sada našla na udaru.

- Daro, pa tebe preko noći zapratilo skoro pola miliona ljudi, pa to nema nigde - samo su neki od komentara.

BLAMČINA! DARA BUBAMARA UHVAĆENA DA KUPUJE LAŽNE PRATIOCE NA INSTAGRAMU Za 1.600 evra kupila 400.000!

Printscreen

 

Pevačica je najavila da izbacuje novu pesmu "Koka roka" na Dan zaljubljenih, pa nije čudno što je uložila u marketing. Odmah po izlasku pesme i spota, menadžeri nekih pevača organizuju tim ljudi koji će se baviti promocijom novog muzičkog projekta i, čim se izda numera, kreće se s kupovinom pregleda.

Inače, pevačice sa estrade se trude da dobiju što više pratilaca jer im to donosi dobar posao. Gazde diskoteka smatraju da je pevač s milionskim pratiocima i pregledima sposoban da ispuni kapacitet i očekivanja samog gostovanja, ali ne računa da je u nekim slučajevima više od pola korisnika zapravo kupljeno. Dara nije jedina sa estrade koja ulaže u Instagram profil i kupuje takozvane folovere.

Oni koji su optuženi među tviterašima da plaćaju pratioce su: Teodora Džehverović, Kija Kockar, Sandra Afrika i mnogi drugi.

TRUDNA MARIJA MIKIĆ PROŽIVLJAVA PAKAO Nije mogla više da izdrži, hitno se oglasio i sve otkrila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading