OD SIROMAŠTVA DO LUKSUZA Mile Kitić se prisetio detinjstva pa otkrio šta je silno želeo a nije mogao da priušti
Alo

Uz estradne zvezde uvek se vezuje luksuzni način života, skupi automobili, markirana garderoba i mnogobrojne druge pogodnosti, svakako sa pravom, jer slava zaista može da promeni život preko noći.

Međutim, danas najuspešnijim ljudima na javnoj sceni život nije oduvek bio sjajan i bajan, a put do uspeha mnogima je bio više nego trnovit i težak.

OD SIROMAŠTVA DO LUKSUZA Mile Kitić se prisetio detinjstva pa otkrio šta je silno želeo a nije mogao da priušti

Alo

 

Pevač Mile Kitić može se pohvaliti zavidnom karijerom i životom na visokoj nozi koji je došao kao rezultat truda i rada tokom nekoliko decenija na našoj estradi, međutim put do uspeha nije bio lak.

– Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari – ispričao je Mile svojevremeno.

-Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive – prisetio se pevač i dodao da je kada je došao u Beograd stanovao kod prijatelja, poznatog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje koji je pomogao i mnogim drugim estradnjacima.

Munja nam je svima pomogao, pogotovo nama iz unutrašnjosti. Spavali smo kod njega i ako nam je trebao novac, Munja je uvek bio tu za nas – prisetio se proslavljeni folker.

OTKRILA SVOJ NAJVEĆI BLAM Anastasija Ražnatović se prisetila na koji način je muvala dečka "NIJE MI SE JAVIO POSLE TOGA"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading