RIJANA PONOVO TRUDNA  Nastupila u crvenom kombinezonu a njen stomačić je izazvao veliku pažnju (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Slavna pevačica Rijana nastupila je noćas u poluvremenu Superboula, a njen trudnički stomačić koji se jasno video ispod crvenog kombinezona ukrao je šou.

RIJANA PONOVO TRUDNA  Nastupila u crvenom kombinezonu a njen stomačić je izazvao veliku pažnju (FOTO)

Printscreen

 

Tviter su zapalile pretpostavke da je pevačica ponovo trudna, a onda je njen potparol potvrdio divnu vest za "Holivud reporter".

PR Rijane rekao je za "Holivud reporter" ono što se nagađalo nakon njenog nastupa. A ona je u intervjuu koji je dala pre izlaska na scenu rekla da je dva puta razmislila o nastupu na Superboulu, ali je prihvatila ponudu zbog majčinstva.

RIJANA PONOVO TRUDNA  Nastupila u crvenom kombinezonu a njen stomačić je izazvao veliku pažnju (FOTO)

Printscreen

 

- Pomislila sam: "Da li sigurna?". Treba li uopšte da donosim sada takve važne odluke? Možda ću zažaliti zbog ovoga. Kada postaneš mama, nešto se jednostavno dogodi i osećaš kao da možeš da osvojiš svet – da možeš sve. A Superboul je jedna od najvećih pozornica na svetu, pa koliko god to bilo zastrašujuće... postoji nešto uzbudljivo u tom izazovu. Važno je da moj sin to vidi.

Vest o trudnoći Rijane prenose i "Dejli mejl", "Variety" i "AP".

Fanovi nisu mogli da dočekaju da se Rijana pojavi na sceni. Pratili su se uživo prenosi na Jutjubu i svi su se pitali kada će se početi nastup.

Rijana je započela 13-minutni koncert pesmom "Bitch, Better Have My Money". Scena sa pokretnim platformama izgledala je spektakularno. Pevačicu je pratilo oko 400 plesača u beloj odeći, dok je ona na binu iskoračila u crvenom kombinezonu, sportskim patikama i sa bombastičnim detaljem na grudima, plastičnim umetkom koji oponaša izgled ženskih grudi. Ovaj detalj uklapa se sa trendom isticanja upravo ovog dela ženskog tela i taj trend uzima sve više maha.

Izvela je zatim hitove "Where Have You Been to Only Girl in the World do, yes", "We Found Love" a stadion se pretvorio u plesni podijum što je bio pravi momenat euforije.

"Rude Boy" pratila je koreografija koja će možda zasmetati konzervativnim gledaocima Foksa koji je prenosio Superboul. Zabeležen je i momenat kako je jedan od plesača ponudio Rijani da popravi šminku što je izgledalo kao mim uživo.

"All of the Lights", "Run This Town", pa "Umbrella" kada je počeo vatromet i na kraju "Diamonds" kada je scenografija na stadionu izgledala kao milion svetlećih dijamanata. Za vreme te numere Rijana je podignuta na pokretnoj platformi.

TUGA DO NEBA Preminuo poznati reditelj, porodica slomljena, javnost ne može da veruje! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading