OVA NAŠA GLUMICA JE BIVŠA ŽENA TRAGAČA IZ "POTERE" Svi je znamo, razvela se od njega i pronašla pravu ljubav u njemu! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

Glumica Jelena Đukić, poznatija kao Višnja iz hit serije "Igra sudbine", nekadašnja je supruga poznatog reditelja i scenariste Milorada Milinkovića, koga domaća publika godinama unazad gleda u popularnom kvizu "Potera".

Kako je glumica početkom prošle godine izjavila za medije, njih dvoje su se razišli još 2018. godine, imaju zajedničku ćerku, o kojoj zajedno brinu, a ona je sada našla i novu ljubav.

OVA NAŠA GLUMICA JE BIVŠA ŽENA TRAGAČA IZ

Printscreen

 

Naime, Jelena Đukić je sada u srećnoj vezi s Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi u Kanadi. Upoznala ih je zajednička prijateljica uoči pandemije koronavirusa u martu prošle godine.

- Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera - otkrila je nedavno Jelena u intervjuu za domaće medije.

OVA NAŠA GLUMICA JE BIVŠA ŽENA TRAGAČA IZ

Printscreen

 

PROCURELA GOLA FOTKA NAJVRELIJE NAVIJAČICE IZ HRVATSKE Od bezobrazne poze boli glava, a tek da vidite gigantske atribute! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading