Pobednik "Zvezda Granda" zbog finala propustio događaj koji mu je bio jako važana Sada se prisetio kako se osećao "NE MOGU DA ZABORAVIM NJIHOVU REAKCIJU"
Ataimages

Od najranijeg detinjstva talentovani momak iz Tešnja, Nermin Handžić znao je da je njegov put- put muzike. U to su bili uvereni i drugi kada je prvi put, još kao dečak stao na veliku scenu Granda i učešćem u takmičenju „Neki novi klinci“ pokazao da je vanserijski talenat.

Pobednik

Ataimages

 

Kruna njegovog truda i rada je pobeda u „Zvezdama Granda“, a malo ko zna koliko se Handžić predao desetomesečnoj borbi u najpopularnijem muzičkom takmičenju. Nermin je za Grand ogolio dušu i prvi put priznao da zbog spektakularnog finala, održanog u junu prošle godine nije prisustvovao maturi.

-Verovali ili ne, matursko veče je bilo baš na dan finala. Ne mogu da kažem da mi nije bilo žao što nisam prisustvovao, ali ipak je bilo u pitanju finale. Sećam se da su svi drugari sa velikim nestrpljenjem iščekivali da im javim šta se dešava. Iako je matura nešto što se pamti celog života stvarno nisam zažalio i siguran sam da je ovo kruna mog truda i naravno ostvarenje mog velikog sna. Nikada neću zaboraviti reakciju drugova kada su saznali da sam pobedio, ma to nema cenu (smeh)- ispričao je Nermin prisećajući se koliko su svi bili srećni i ponosni na njega.

Uprkos čvrstoj veri u Nerminovu pobedu, školski drugari, ali i prijatelji iz detinjstva doživeli su je kao svoj uspeh, a samo nekoliko meseci pred događaj koji je Handžiću ubeležio život dogodila se neverovatna stvar.

-Sećam se, dolazim jednog jutra u školu i moj najbolji drug Fares kaže „Ne verujem šta sam sanjao! Sanjao sam da si pobedio u „Zvezdama Granda“ i pun stadion u Tešnju, ide pesma „Čaršija“- priznao mu je Fares samo godinu dana pre nego što se to i obistinilo, međutim Nermin u to nije mogao da poveruje.

-Ajde beži, nemoj me zezati, to sam mu tada rekao. Stvarno nisam mogao da verujem u taj njegov san, mislio sam da se šali- prisetio se Nermin kome je sve to u tom trenutku delovalo potpuno nemoguće, iako je, kako je nedavno priznao sada konačno poverovao da se snovi ostvaruju.

Indira Aradinović je spremna za operaciju a njen muž podneo zahtev za razvod braka Pevačica šokirala izjavom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading