Oglasila se Maja Nikolić i njenom nametanju da bude član žirija u Zvezdama Granda "SAŠU POPOVIĆA SAM ZVALA SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što se u medijima osvanuo naslov da je Maja Nikolić spremna da sruši žiri „Zvezda Granda i da se zbog toga navodno nudila Saši Popović da je ubaci u najgledaniji šou, pevačica se oglasila i otkrila šta je zapravo istina.

Oglasila se Maja Nikolić i njenom nametanju da bude član žirija u Zvezdama Granda

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je oštro demantorala, tvrdeći da nikad nije izjavila da bi žiri najgledanijeg takmičenja trebalo da se promeni kako bi bilo interesantnije, a otkrila je i zašto je zapravo zvala Popovića.

-Apsolutno sve demantujem. Obožavam sve članove žirija „Zvezda Granda“. Poslala sam poruku podrške Saletu Popoviću u trenutku kada je Karleuši preminula mama i kada nije bilo snimanja zbog Divnine sahrane. Napisala sam da sam tu od srca da Jelenu u par emisija zamenim da ne bi stalo snimanje. Ovo je ružno da se moje reči izvlače iz konteksta, jer sam uvek od srca podržavala svoje kolege – istakla je Maja i dodala da nije fer da se ovakve laži plasiraju, jer svoje kolege prvenstveno voli, prati i podržava.

Kako je istakla trenutnu postavku u žiriju nikad ne bi zamenila, jer smatra da je svako od njih tamo gde treba da bude.

-Svi članovi žirija su potrebni tom takmičenju i to su legende, veliki pevači – izjavila je Maja i otkrila sa čijim stavovima i načinom rada se najčešće slaže.

Sa Marijinim, ali volim i Bosanca koji svakog kandidata stručno komentariše i svaka mu je na mestu – rekla je Nikolićeva.

U STRAHU OD EKPLICITNOG SNIMKA Bivši partner ucenjuje glumicu privatnim snimkom, a ovo je razlog

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading