KOLUMNISTA ALO! NOVINA MILI ČOLIĆ PORUČUJE Zvezde Granda konačno su iznedrile zvezdu!
Dejan Milićević

 

Obično sam tvrdio da ih nema, ali smilovao se estradni bog i svi njegovi anđeli, pa sam demantovan.

Sam kraj prošle godine iskoristio sam da pohvalim Teu Tairović, Aleksandru Prijović i Milicu Pavlović. Tri potencijalne nove ženske zvezde ove godine će definitivno konačno to i postati.

Sve tri mlade dame i pevačice potekle su iz muzičkog šou-programa „Zvezde Granda“. Nijedna nije pobedila, ali je svaka vodila karijeru na sebi svojstven način. Ove godine su rešile da krunišu svoje uspehe i izađu iz rama koncepta iz kog su potekle.

 

Večeras u Nišu u hali „Čair“ svoj prvi solistički koncert imaće Milica Pavlović. Tea Tairović zakazala je spektakl pod vedrim nebom za 17. jun, kada će pevati na Tašmajdanu, a Aleksandra Prijović 29. septembra pevaće u „Štark areni“.

Prorokujem da će ova tri koncerta biti ozbiljna prekretnica kako u karijerama žena koje ih organizuju tako i na šou-biznis nebu Srbije. Ove tri pevačice dokazaće da je Grand u moru takmičara i takmičarki uspeo da proizvede i prave zvezde. Odmah da se razumemo, da me ne biste ispravljali. Znam da su „solističke“ koncerte u Centru „Sava“ imali Darko Lazić i Milan Topalović Topalko. Kako je Darko pevao mahom tuđe pesme, dok je Topalku pukao glas, ova dva pokušaja neću nazvati solističkim koncertima već neuspelim tezgama u koncertnoj sali. Složili se ili ne, tako je!

Dakle, Grand je proizveo tri nove zvezde. To su meni lično najdraža Tea Tairović, Aleksandra Prijović i Milica Pavlović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading