"IŠLA SAM NA POSAO SA GIPSOM" Kristina Radenković ispričala kako je došlo do povrede na skijanju, pa OTKRILA DA LI ĆE VODITI IZBOR PESME ZA EVROVIZIJU
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Novinarka i voditeljka Kristina Radenković je pre nekoliko nedelja polomila oba ručna zgloba tokom skijanja u Francuskoj, a sada je u novom oglašavanju otkrila da se oseća dobro i da joj nije bila namera da se javnost uznemiri.

Kristina Radenković je navela da se, nakon preloma oba ručna zgloba tokom skijanja u Francuskoj, oporavlja i oseća dobro, kao i da se u medijima pojavila netačna informacija da se njeno stanje iskomplikovalo zbog greške lekara.

Foto: Printscreen Instagram

 

-Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene- navela je Kristina. 

Dodaje kako je bila odmah prevezena u hitnu pomoć i da su lekari već tada izrazili sumnju da će morati da operiše desni zglob, dok je na levom bio lakši prelom.

-Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta 'Banjica' dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju- rekla je voditeljka kvizova Slagalica i Stigni me ako znaš.

Printscreen

 

Navela je da se sada oporavlja i da je zahvalna na podršci kolega i prijatelja.

-Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega sa RTS-a. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno- rekla je Kristina za portal RTS-a, i poručila da se, uprkos oporavku od povrede, priprema za festival „Pesma za Evroviziju" koji će se 1, 2. i 4. marta emitovati na Radio-televiziji Srbije.

EVO KO JE SESTRA RADE MANOJLOVIĆ Imale su teško detinjstvo, odrastale su bez majke, A SADA JOJ JE MENADŽERKA

Komentari (0)

Loading