"IMALA JE TUMOR, PA IZGUBILA BLIZANAČKU TRUDNOĆU" Anabelu život nije mazio, progovorila o borbi sa DEPRESIJOM
Printscreen

Pevačica Anabela Atijas kroz život je išla trnovitim putem, a sve te veoma stresne situacije za koje nije, kako sama kaže imala vremena da ih odboluje, doprinele su tome da se susretne i sa zdravstvenim problemima.

Pre nego što je rodila prvo dete Anabela je imala tumor dojke. Operaciju je obavila u Švedskoj u kojoj je u tom trenutku živela.

 U januaru '95. godine je bila ta operacija. Bio je 13. januar, sećam se da je bio petak 13. jer su me zezali kako ćeš, otkaži, međutim ja sam im rekla da je Šveđanima to smešno oni ne veruju u te stvari. I, ta operacija je dobro prošla. Lunu sam rodila '96 godine u Švedskoj - kaže Anabela Atijas.

Foto: Blic tv printskrin

 

Godine 2002. godine Anabela je izgubila i blizanačku trudnoću.

- Jeste, bila je trauma, ali nekako se posle izniveliše ta ljubav. Već sledeće dete koje sam dobila, Ninu koju sam jako želela... Međutim, imala sam nezgdonih šest meseci, pre svega dok sam shvatila šta se dešava sa mnom. S' početka sam bila zbunjena, mislila sam da sam umorna, pa bolešljiva, pa virus, međutim sve dublje i dublje sam upadala u to crnilo, do te mere sam izmišljala neke obaveze da bi moje dete čuvao neko a ja pobegla u krevet i pokrila se jorganom preko glave. Najlepše i najlakše je kada shvatiš šta ti je, to je već pola zdravlja kada priznaš. To je moj prvi susret sa depresijom, jer ja pre toga pored svih nemilih događaja ja nisam imala vremena ni da budem tužna, nesretna i deperesivna, ni da legnem i da odbulujem, sve je to nekako bilo na nogama...

U tom trenutku i njena bračna zajednica sa Gagijem je išla nizbrdo.

- Već je to krenulo u nekom pravcu koji meni lično nije odgovarao, nisam se videla tu, nisam zamišljala takav bračni život. Po meni je trebalo da imamo ista interesovanja, da uživamo u istim stvarima, kod nas je sve bilo naopako. Ja sam bila usamljena u toj priči, ali, sve je dobro što se završi, ne treba ostati u tako toksičnim vezama - iskrena je Anabela koju je posle toga zadesio i problem sa hipofunkcijom štitne žlezde.

- Shvatila sam da sve ide od stresa, od tuge i od duševne boli. Mislim da zaista sebe možemo da izlečimo jer naše telo zaista ima tu moć samoiscelenja, ukoliko shvatimo da sve kreće iz glave, a ja čvrsto verujem u to. Problem je samo što se fokusiramo na ono što nemamo, a šta sve imamo u odnosu na ono što nemamo je more toga, mnogo više. Kada sam to shvatila i to naučila i ubedila sebe da sam ja ta koja će da kontroliše svaku misao negativnu, itekako može sve da se reši - kaže iskreno Anabela koja je danas zdrava žena i koja je sve probleme rešila.

"JA DA DONIRAM NOVAC ZA TURSKU, JESTE LI OBOLELI" Sramna izjava Bake Praseta nakon zemljotresa u kojem je NASTRADALO 12.000 LJUDI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading