"LAJKOVAO MI JE FOTOGRAFIJE I SUDBINA NAS JE SPOJILA" Tamara Milutinović otkrila kako je počela njena romansa sa fudbalerom: RASPITIVAO SE O MENI
Foto: Printscreen/instagram

U trenutku kada je stigla rođendanska torta za Darka, on je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio pevačicu. Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

Inače, Tamara je uvek izbegavala da priča o privatnom životu, a nedavno je napravila izuzetak, pa je otkrila kako je počela njena veza sa fudbalerom.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je pevačica za medije i dodala:

Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo.

OVO JE NOVI DEČKO SANJE VUČIĆ Sanja se preselila kod njega u Novi Sad, a sada su prvi put uhvaćeni zajedno (PAPARAZZO)

 

Komentari (0)

Loading