POTEGLI SU PIŠTOLJE Marko Bulat prepričao haos koji se desio na njegovom nastupu: NIJE ZNAO DA MU JE ŽIVOT UGROŽEN
Alo

Pevač Marko Bulat koji je devedesetih godina često nastupao na splavu Lukas, a kako ističe devedesete su bile opasno vreme.

- Ti kada si u ratnom okruženju to je sve normalno. Kad ti neko javlja na kojoj pumpi imaš gorivo, gde ima ulja, gde ima mleka. Restrikcije struje, sve po redu - prisetio se pevač i dodao da je njegovo iskustvo takvo da niko nije bio u opasnosti, osim ako svojim ponašanjem nije izazivao:

- Ako ja kao pevač izazovem svojim ponašanjem nešto gledajući nečiju, devojku, ili ne otpevam pesmu, a uzmem bakšiš normalno je da će to izazvati neke reakcije.

Foto: ATA Images

 

Pevač je ispričao situaciju kada je na splavu jedan gost mogao da strada potpuno nedužan.

- Pevam na Lukasu i neki momak ulazi i drži mantil preko ruke. Ja tada vidim dva čoveka koji ispod stola repetiraju pištolje. On ne zna da mu je ugožen život, a ova dvojca ne znaju da li je ispod njegovog mantila kratež, škorpion ili nešto drugo.

- Na kraju se ispostavilo da je to jedan obični blentavi čovek koji je došao u svoje društvo, skinuo mantil sa ruke i seo. Ovi su vratili pištolje na svoje mesto. Eto kakvo je to vreme bilo. Ne znaš ko ulazi na splav. Da li je plaćeni ubica, da li je neko došao da nekoga grune, nikad se ne zna. Ljudi slušaju muziku, ali posmatraju sve i ja pored njih sve posmatram - zaključio je pevač.

 

Komentari (0)

Loading