ZLOSTAVLJALA JE PROFESORKA Džidža progovorila o nasilju koje je trpela: UDARALA ME JE PO PRSTIMA KAD NEŠTO NE ODSVIRAM DOBRO
Foto: Nikola Todorović

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković, ćerka poznatog kompozitora i harmonikaša Dragana Stojkovića Bosanca, progovorila je o svom odnosu sa roditeljima, pa otkrila pravo lice svog oca.

- Ja kad napravim nešto loše, najviše strahujem od toga šta će majka reći. Ona je mnogo strožija od tate - rekla je pevačica.

Pojedine pevačice koje su prošle kroz takmičenje u kom je i sama Džidža stekla popularnost, progovorile su o Bosančevim komentarima, a Tamara Milutinović priznala je da su joj teško pali komentari Džidžinog oca, koji je nije štedeo tokom takmičenja.

ZLOSTAVLJALA JE PROFESORKA Džidža progovorila o nasilju koje je trpela: UDARALA ME JE PO PRSTIMA KAD NEŠTO NE ODSVIRAM DOBRO

Foto: Printscreen/instagram

 

- To je kritika i ne vidim šta je tu loše. Ljudi treba da nauče da prime i dobru i lošu kritiku. Generalno kritika je dobra. On ti je rekao šta ne valja i da to ispraviš, a mogao je da ti kaže bravo, divna si, sve ekstra i da ti misliš da to dobro radiš, a to je u stvari nešto sasvim pogrešno - istakla je Džidža i stala u odbranu svog oca.

Pevačica je rekla kako vrlo dobro zna šta znači kritika, a kao primer je navela svoju užasno strogu profesorku klavira koja ju je čak i fizički kažnjavala u detinjstvu.

- Ja sam to prošla u muzičkoj školi gde je mene profesorka udarala po prstima kad nešto dobro ne odsviram. Onda mi kaže nemaš pojma, izađi napolje, pa ja onda vežbam. Hoću da kažem da sam i ja to prošla na neki drugi način - rekla je Džidža i time iznenadila mnoge.

"NEK SE TUKU KOD KUĆE" Pevačica osudila Editu i Indi zbog snimka jezive tuče: TO JE POMRAČENJE SVESTI

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading